Mindful Zwanger & Bevallen: 8-weekse Groepstraining

we starten weer met groepstrainingen

Ik neem deel aan de groepstraining

De volgende 8-weekse trainingen starten op:

Vlaardingen: vanaf 2 februari 2022 bij trainer Tabitha Kabboord  8 weken op woensdagavond
Dronten: vanaf januari 2022 bij trainer Yvon Tuinte. Data:11,18,25 januari, 1,8,15,22 februari en 1 maart  Aanvang 19.00 uur-21.30 uur.

Ook in Coronatijd geven wij onze 8-weekse groepscursus ‘Mindful Zwanger & Bevallen’,

Maar misschien ben jij juist op zoek naar een onlinegroepstraining? Laat het ons dan weten. We informeren je graag over de mogelijkheden.
Maar welke optie je ook kiest, op locatie of online, je krijgt een zwangerschapscursus gegeven door een verloskundig expert.

Praktische oefeningen en nuttige informatie van een verloskundige die tevens mindfulnesstrainer is. In 8 weken volg je de ideale zwangerschapscursus.

In 8 weken compleet voorbereid op de bevalling.
Normaliter geven wij de trainingen door heel Nederland op locatie! Momenteel door de Coronacrisis zijn er wat wijzigingen. Sommige trainingen starten weer op locatie en soms worden alle lessen online gegeven.

✓ Zie je op tegen de bevalling?
✓ Weet je niet of je de pijn aankunt?
✓ Ben je bang dat er iets niet goed gaat?
✓ Ben je bezorgd dat stress schadelijk is voor je baby?
✓ Lukt het niet om te ontspannen?
✓ Zou je ook het liefst precies weten wat er gaat gebeuren?

Op dit moment geven wij live trainingen in:

En natuurlijk online waar jij maar wilt!

“Lilian, ontzettend bedankt voor de cursus mindfulness voor zwangeren waar ik en mijn partner aan deel hebben mogen nemen. We hebben er beide veel baat bij gehad. Het was een verademing om alles bewust te gaan doen.

We zijn veel meer gaan genieten van dingen die we voorheen op de automatische piloot deden (en dat bleken toch wel heel veel handelingen te zijn). Heerlijk om de omgeving nu echt te zien, te voelen en te ruiken als ik ga wandelen. En niet gewoon knuffelen met ons kleine mannetje, maar zijn huidje ook echt voelen, zijn bewegingen volgen en die heerlijke babygeur ruiken. Ook hoef ik nu een stuk minder vaak te gaan kijken of ik de deur nou wel op slot heb gedaan en of ik de waterkoker had aangezet.

Sommige opdrachten waren onwennig en leken gek. Juist die leverden enorm veel op. De loopmeditatie bijvoorbeeld. Wat een complexe activiteit is dat eigenlijk. Voor kinderen moet dat wel heel moeilijk zijn om te leren. Benen op de juiste wijze bewegen, evenwicht houden, vooruit kijken, jezelf de juiste kant opsturen. Ik ben benieuwd hoe ons mannetje deze zware klus over een tijd gaat klaren!

Ook heb ik geleerd om mijn lijf tijdens de zwangerschap te accepteren. Wat baalde ik ervan toen sommige yogaoefeningen niet meer lukte. Toch heb je me geleerd dat het nu eenmaal zo is. Wat is daar nou eigenlijk zo erg aan? We hebben er een prachtig wonder voor teruggekregen.

Tijdens de bevalling had ik ook veel aan de informatie die je had gegeven. Tussen de weeën door is er inderdaad….. niks! Zo fijn om je daarop te kunnen richten. Weer alle energie verzamelen om de volgende wee te laten komen en te laten gaan. Ook mijn man wist door de houdingen die we hebben geoefend me goed te ondersteunen. Helaas hebben we geen gebruik kunnen maken van de hulpmiddelen die je had getoond. Heel graag had ik de yogabal willen gebruiken. De bevalling ging zo ontzettend snel (4 uur vanaf de eerste wee) dat we hier niet aan toekwamen. Wellicht ooit bij een volgende zwangerschap?”

Ik neem deel aan de groepstraining