Mindful Zwanger & Bevallen: Online Training

Nu met aanvullende zoom-lessen!

Wegens Corona met hoge korting!

✓ Zie je op tegen de bevalling?
✓ Weet je niet of je de pijn aankunt?
✓ Ben je bang dat er iets niet goed gaat?
✓ Ben je bezorgd dat stress schadelijk is voor je baby?
✓ Lukt het niet om te ontspannen?
✓ Zou je ook het liefst precies weten wat er gaat gebeuren?

Bij ons volg je online een complete zwangerschapscursus, gecombineerd met mindfulness technieken.
In aanvullende zoom-lessen ontvang je extra informatie en krijg je antwoord op je vragen.

Daarmee is dit de enige zwangerschapscursus waar je je leven lang iets aan hebt!

Natascha Deguelle

Natascha is gynaecologe in Duitsland, mindfulnesstrainer MBCT (lid Vereniging voor Mindfulness) en blogger bij Medisch Contact. Voor haar specialisatie tot gynaecoloog was ze arts arbeid en gezondheid. Ze heeft een ruime ervaring in onderwijskundige functies. Naast cursussen via MediModus, verzorgt ze cursussen en workshops mindfulness voor patiënten en zorgprofessionals in Duitsland.  Natascha is moeder van een zoon en dochter. Naast haar familie is haar grootste passie zingen.

Lilian Wirken

Lilian is verloskundige in Oosterhout NB, coach/counsellor en mindfulnesstrainer Mindfulness Based Childbirth &  Parenting  en Mindfulness Based Cognitive Therapy (lid Vereniging voor Mindfulness). Ze heeft het boek ‘Als bevallen spannend is’ geschreven, waar veel zwangeren enthousiast over zijn, en diverse artikelen in het tijdschrift ‘baby op komst’. Sinds 2014 geeft ze mindfulnesstrainingen aan aanstaande ouders en trainingen rondom mindfulness, veerkracht, compassie en bevlogenheid aan zorgverleners. Daarnaast is ze gastdocent aan de Academie voor Verloskunde. Lilian is moeder van drie dochters.

Yvonne Tuinte

Yvonne was jarenlang verloskundige in Flevoland, en heeft zich nu volledig gericht op het geven van diverse mindfulnesstrainingen in het Centrum voor Mindfulness Flevoland. Ze is VMBN-gecertificeerd (categorie 1) en gekwalificeerd voor MBSR en MBCP. Yvonne is co-auteur van het boek Mindful Zwanger. Ze heeft 2 dochters en een zoon. Naast haar bezigheden rondom mindfulness is ze singer-songwriter.