Ik ben sinds 2002 verloskundige en ben door de jaren heen bij veel geboortes aanwezig geweest. Toen ik in aanraking kwam met mindfulness en de training Mindful Zwanger en Bevallen wist ik dat ik de opleiding tot trainer wilde gaan doen. Ik heb me direct aangemeld en de opleiding heeft me veel gebracht.

Ik beleef veel plezier in het geven van trainingen aan zwangeren! Ik reik tools aan waarmee zwangeren en hun partners kunnen oefenen om deze zwangerschap en bevalling heel bewust te beleven.

Ook mijn eigen leven heeft meer diepgang gekregen door het beoefenen van mindfulness. Dagelijks mediteren helpt mij om meer bewust te kiezen wat ik wil en waar ik de focus op wil leggen. Het maakt niet dat ik altijd zen ben, maar waar ik vroeger door kon rennen, sta ik nu vaker stil bij wat er is. Dit geeft meer diepgang en rust en werkt door in hoe ik omga met mooie en ook met lastige situaties in mijn leven. Als moeder van 4 kinderen helpt mindfulness me in de drukte van de dag. Ik gun dit iedere ouder!

Heel graag zie ik jou en je partner tijdens 1 van mijn trainingen!

Contact

www.ouders-in-balans.nl

info@ouders-in-balans.nl

Social Media